Kuinka ladata talisman onnesta: amuletin valinta, rahan houkutteleminen, salaliitto kivellä

Amuletit tai talismaanit eivät voi toimia ilman asianmukaista latausta. Mutta kuinka ladata amuletti kotona? Ei ole tarpeen hakea apua taikuilta ja velhoilta seremoniaan, jonka tarkoituksena on saada voimaa talismanilla.

Tee se itse - todistaa korkeammille voimille, että henkilö pystyy paljon, ansaitsee käyttää maagisia ominaisuuksia. Joten on mahdollisuuksia ansaita taivaan ja henkien suosio.

Sinun tulisi myös selvittää, tarvitseeko jonkun muun amuletti puhdistaa ennen käyttöä.

Pyhitysrituaali tai tarvittavalla energialla lataaminen suoritetaan viidellä tavalla. Kumpi valitaan, riippuu amuletin tarkoituksesta, rituaalin pyhittämisen suorittavan henkilön asenteesta tiettyihin luontovoimiin.

amuletteja ja talismaaneja onnea varten

Kuinka ladata amuletteja ja miksi se tehdään

Mennään yksityiskohtiin. Miksi suorittaa rituaalitoimia ja kuinka ladata talisman itse?

  1. Valitse ensin oikea ja sopiva kyltti, piirros.
  2. Toiseksi, omistajan itse ostamalla tai valmistamalla charmilla ei ole voimaa. Hänen täytyy ensin tottua itseensä. Lataa sitten tarvittavalla energialla.
  3. Kolmanneksi on tarpeen saada se toimimaan talismanin omistajalle.

Kun ehdon kolme pistettä on täytetty, voimme sanoa, että elementtien voimat, valkoinen tai musta magia suojelee ihailijaansa. Lisäksi kannattaa säännöllisesti puhdistaa suojaominaisuus negatiivisuudesta.

mitkä ovat onnen loitsuja

onnea

Oikea lähestymistapa onnea antavan amuletin valitsemiseen on tärkeä. Amuletin avulla ongelmat ohittavat omistajan, ja suhteet tavallisiin ihmisiin ja esimiehiin paranevat kolme kertaa tai jopa viisi kertaa. Ennen kuin veloitat talismanin onnesta, sinun tulee valita oikea.

Se voi olla kuori, mielenkiintoisen näköinen kivi tai sattumalta löydetty vanha kolikko. Onnea ja suojaa varten on suositeltavaa kuivata neliapila. Sen löytäminen on vaikeaa, mutta mahdollista. Kun kasvi on kuivattu, kanna sitä lompakossa tai taskussa.

kanin jalka onnea varten

Edellyttäen, että et ole kovin onnekas löytöjen kanssa, tee omasi. Käytä valmistusprosessin aikana yrttejä, nautseja, hevosenkenkiä tai mielenkiintoista kasviyhdistelmää (tammi, haapa, agave, ruusu). Valitse yksinkertaisimmat yhdistelmät, amuletin latausmenetelmät eivät tässä tapauksessa muutu monimutkaisemmiksi.

Ennen kuin aktivoit, älä unohda puhdistaa negatiivisuutta ja muiden ihmisten energiaa. Esimerkiksi meri tai maa antaa voimaa kaikkeen, mitä niissä on. Se ei aina ole onnea tai rakkautta. On mahdollista, että kyyneleet tai surua.

Ostetut amuletit puhdistetaan myös luojan ja myyjän energiasta. Amuletin otti vähintään viisi henkilöä ennen myyntiä. Ja tämä viittaa siihen, että osa ajatuksista, negatiivisista, jäi tuotteeseen.

talisman kivi onnea varten

Rakkaudesta

Rakkauden talismanilla ei pitäisi olla neliön tai kolmion muotoa. Ei ole välttämätöntä leikata pois sydäntä tai joutsenia. Olkoon se muodoton, mutta pyöristetyt tai soikeat reunat. Tämän muodon amuletin aktivointi on paljon helpompaa. Sen tarkoituksena on erityisesti houkutella rakkautta ja keskinäistä ymmärrystä.

ehdottoman rakkauden amuletti

Otamme myös huomioon, että materiaali on valittu vain luonnollinen, eikä se aiheuta kuolemaa tai vammoja. Nämä ovat turkisavaimenperät tai tassut, poninhännät. Jos käytetään puuta, anna tangon kuivua ja käytä vasta sitten riimuja, merkkejä tai piirroksia, jotka auttavat houkuttelemaan rakkautta.

Ladatun rakkauden amuletin tulee aina olla omistajan lähellä. Jos valinta osui pussiin, joka on itse tehty rakastajan hiuksilla, älä unohda, että tarvitset rakkausloitsun tekstin lukemiseen.

Toinen pakollinen sääntö on talismanin käyttäminen rintaristin ulkopuolella.

talisman rakkaudelle

Rahasta

Kuinka ladata talisman niin, että rahamassat kelluvat käsiisi? Valitse ensin prosessiin sopivat tuotteet. Paras vaihtoehto olisi:

  • löytyi kolikoita;
  • kolmen kuukauden kuluessa kerätyt samanarvoiset kolikot;
  • Jalometalliset korut;
  • laskut.
hevosenkenkä onnea ja rahaa varten

Amuletin luominen rahaa ja onnea varten liiketoiminnassa ei ole vaikeaa. Kaikki tarvitsemasi on käsillä: savi tai liitu, puu tai pahvi. Amuletin luoja on velvollinen yhdistämään kaksi yhtä suurta pyöreää osaa. Käytä yhdistämiseen punaista tai kultaista lankaa. Lisää riimuja tai slaavilaisia merkkejä.

Varalliseksi aktivoituja seteleitä ei voi vaihtaa. Puhdistus- ja aktivointitoimenpiteet tulee toistaa kuuden kuukauden välein. Rahatalismani aktivoi paitsi merkkejä ja symboleja, myös uuden kuukauden valon. Suorita rituaali sillä hetkellä, kun molemmat valot ovat näkyvissä taivaalla: aurinko ja kuu. Riittävyys on taattu.

kolmijalkainen rupikonna onnea varten

Ennen kuin lataat amuletin, sinun tulee ymmärtää yksi tärkeä asia: et voi tehdä ilman tiettyä järjestystä ja rituaalia. Maagisten toimien aikana amuletin ja omistajan energia vaihdetaan. Rituaali on suunniteltu yhdistämään energiavirtoja.

Talismanin ostamiseen on kolme vaihtoehtoa:

  • toisen henkilön tekemän talismanin ostaminen;
  • tee se itse;
  • tehtaalla valmistettu.

Kaikki kolme sisältävät puhdistamisen, kesyttämisen ja aktivoinnin. Suhtaudu näihin asioihin vastuullisesti. Valamalla tai loitsun väärin, voit pilata amuletin ja pelotella onnea, rakkautta, rahaa ja niin edelleen. Korkeammat voimat eivät anna anteeksi virheitä, ja vielä enemmän huolimatonta asennetta prosessiin, epäuskoa voimaansa. On välttämätöntä puhdistaa jonkun muun amuletti ennen käyttöä.

Myös rituaalin aika valitaan erittäin huolellisesti. Latausmenetelmät valitaan elementtien mukaan horoskooppimerkkien mukaan. Harjoitteleville ihmisille tai ei ensimmäisen onnistuneen rituaalin suorittajille elämässä on mahdollisuus hyödyntää latausta elementtien yhteisvoiman avulla.

rituaaleja tuomaan onnea

Lataus neljällä elementillä

Rituaalitapahtuman suorittaminen puhdistumiseksi ja lataamiseksi ei ole vaikeaa itse, mutta sillä ehdolla, että henkilö noudattaa sääntöjä. Ohjeet eivät ole vaikeita. Noudata oikeaa toimintaa ja tarvittavien ainesosien valmistusta. Jokainen elementti vaatii kunnioitusta ja asianmukaista käyttäytymistä.

neljän elementin varaus

antaa potkut

Amuletin lataaminen tulen voimalla tulisi tapahtua auringonlaskun aikaan. Auringonvalo on kuin tuli. Tällaisissa tapauksissa talisman voi olla vain kivestä tai kestävästä metallista.

Tällainen materiaali imee täydellisesti tulivoimaa. Puhdistuksen ja tulen kovettamisen jälkeen mikään ei uhkaa amuletin omistajaa. Mutta onni, suoja tulelta ja onni kaikissa pyrkimyksissä on taattu.

Muutokset alkavat heti tapahtumapäivänä.

vettä

Yhden tai useamman amuletin puhdistaminen vedellä sopii vesi- ja ilmamerkkeihin. Tämä vaihtoehto on kielletty tulisille, koska elementtien yhteensopivuus puuttuu kokonaan. Maaelementtiin kuuluvat voivat käyttää sitä, mutta vain kevät- tai kesäkaudella.

Käytä rituaalissa vain elävää vettä (lähdettä tai sulaa). Vietä kaukana uteliailta silmiltä yksin. Tekniikka vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. Rituaaliveden pyyhkiminen on myös kiellettyä. Täydellinen itsekuivuminen vaaditaan.

maata

Talismanin aktivoiminen maapallolla on erittäin helppokäyttöinen. Puhdistustoimintojen ja energiaasi tottumisen jälkeen vaadimme amulettia vähintään 24 tuntia maassa.

Maaperän on oltava elävää ja hengittävä hyvin. Sopiva maaperä puutarhaan tai omaan pihaan. Heti kun kaivaat kuopan, astu sen yli kolme kertaa. Aloita oikealla jalalla.

Kaivamisen jälkeen talismania pidetään lähempänä vartaloa päivän aikana.

Ilmateitse

Puhdistaaksesi tai ladataksesi amuletin ilmahenkien avulla, valitse aurinkoinen päivä kirkkaalla pilvettömällä taivaalla.

Rituaali suoritetaan aikaisin aamulla, kun ilma on puhdas ja raikas, ilman kemiallisten hajujen sekoittumista. He menevät ulos avoimelle luonnonalueelle, jossa ei ole taloja (metsä, puisto tai istutus sopii).

Pidä amulettia ojennetulla kämmenellä 2-3 minuuttia. Tuo se nyt huulille ja puhalla hitaasti kolme kertaa päälle.

Tietoa salaliitoista

Amulettien yhden tai kaikkien puhdistus-, aktivointi- ja latausrituaalien aikana ei pitäisi vain imeä elementtien ja niiden omistajan energiaa.

Hänen täytyy kuulla omistajan ajatukset, hänen äänensä ja tuntea kehon lämpö.

Tässä tapauksessa on tarpeen käyttää maagisia tekstejä. Jokaisella elementillä on oma salaliittonsa:

  1. Puhdistus. "Alkuaineiden henget, tulkaa. Auta. Poista negatiivi ja lika amuletista (amuletista, talismanista). Anna jonkun muun poistaa, mutta omani pysyy kiinni, ei jää jälkeen. Auttaa minua kaikessa. "
  2. Talismanille on tärkeää tuntea positiivisia tunteita. Ajatuksia ja toiveita, jotka koskevat vain tiettyjä hetkiä, tulisi ohjata. Joten esimerkiksi houkutellaksesi onnea, sano: "Vedän onnea, karkotan epäonnea ja inhimillistä vihaa. Kateus katosi ja hyvyys ja onnellisuus lähestyivät. He istuivat amuletille, pysyivät, juurtuivat.
  3. Tulipyhityksen aikana: "Tulipenki, auta! Voima, kärsivällisyys ja onni hillitty. Kiinnitä amulettiin vahalla.

Vesi ja ilma eivät vaadi erityisten tekstien lukemista ja tietyn sanamallin ääntämistä. He ovat vahvoja, samalla ystävällisiä ja positiivisia kaikin puolin.

Kuinka ladata slaavilainen amuletti

Viimeisen vuosikymmenen aikana ihmiset alkoivat palata juurilleen. Yhtä näistä palautuksista kutsutaan symbolien ja amulettien hankinnaksi. Esi-isät loivat slaavilaiset amuletit tiukasti elementtien mukaan. Mutta ne ladattiin aina samalla tavalla: rituaalitulen läpi. Katsotaanpa esimerkkiä. Kuinka ladata slaavilainen amuletti Molvinets, joka suojaa pahaa silmää ja pahoja ihmisiä vastaan? Seuraamme ohjeita:

  • teemme amuletin;
  • suoritamme puhdistuksen;
  • lataamme energiallamme;
  • valmistamme rituaalitulen, jossa uhrataan jumalille (kaivon tai katkaistun pyramidin muodossa);
  • varmistamme, että pyhittämislupa on saatu (uhrin tulee pudota tulen keskelle).

Slaavilainen amuletti asetetaan joko tuhkan viereen tai peitetään päivän ajan tulen tuhkalla.

Amuletit onnea ja rahaa varten: valokuvia, mielipiteitä, kuinka tehdä se itse?

Muinaisista ajoista lähtien ihmiset ovat yrittäneet houkutella vaurautta ja vaurautta erilaisten maagisten rituaalien avulla, amuletteja, salaliittoja ja onnen ja rahan amuletteja ei ole tullut poikkeus. Kaikki taikurit, psykikot, parantajat sanovat luottavaisesti, että oikein valittu tai itse tehty amuletti voi tuoda onnea ja vaurautta.

Jos omistaja uskoo ehdoitta talismaninsa voimaan, onni hymyilee varmasti hänelle, ja aineellisesta rikkaudesta tulee hänen miellyttävä bonus. Harkitse suosittuja amuletteja onnea ja rahaa varten.

Amulettien tyypit

Onnea ja rahaa varten on valtava valikoima vahvoja amuletteja. Voit ostaa valmiita tai tehdä amuletin itse noudattaen tiettyjä valmistusehtoja.

Monet kuuntelevat suuren ennustajan Vangan neuvoja, joku noudattaa kuuluisan astrologin Tamara Globan ohjeita, ja jotkut jopa sukeltavat historialliseen menneisyyteen ja luovat amuletteja, jotka olivat suosittuja Kultaisen lauman aikoina.

Amuletti Vangasta onnea ja rahaa varten

Vangan amuletti onnea ja rahaa varten

Suuri selvänäkijä ja parantaja Vanga auttoi elämänsä aikana monia häntä apua pyytäneitä ihmisiä. Mutta jopa hänen kuolemansa jälkeen ihmiset löytävät pelastuksen ongelmista ja onnettomuuksista, löytävät haluamansa käyttämällä hänen neuvojaan.

Vanga väitti, että luonto on tärkein lähde, varasto komponenteista, joita ihminen tarvitsee ollakseen onnellinen. Sinun tarvitsee vain osata käyttää niitä oikein.

Tehdäkseen vahvan amuletin houkutellakseen rahaa ja onnea hän neuvoi käyttämään herukanlehtiä ja oksia. Keväällä on tarpeen leikata useita ohuita oksia herukkapensaasta. Ota vihreä nauha, tee siitä kolme viiltoa, joista jokaisen tulee olla oksia pitempi.

Puno letku oksista ja nauhoista, vuorotellen nauhoja ja oksia. Yhdistä saatu kuvio rannerengasta muistuttavaksi renkaaksi. Kiinnitä molemmat päät kolmella solmulla ja poista talisman pois ihmissilmistä.

Kun oksat ovat kuivuneet, amuletti on valmis. Vuoden aikana hänen on oltava jatkuvasti omistajan kanssa: joko käytä sitä käsivarressasi tai laita se laukkuun. Vuoden kuluttua sinun on poltettava se ja tehtävä itsellesi uusi.

Amuletti onnea ja rahaa varten Tamara Globalta

Tamara Globa - aikamme kuuluisa astrologi - uskoo, että ihmiset lakkasivat uskomasta talismaanien maagiseen voimaan turhaan. Hänen mielestään amuletti on energeettisesti tehokas työkalu saada mitä haluat.

Tamaralla on oma amuletti, joka tuo hänelle onnea. Tämä on kolikko, joka putosi hänen käsiinsä Siperiasta. Siellä amulettikolikko ladattiin erityisellä voimalla suorittamalla rituaalin nimessä, jotta se palvelisi tiettyä omistajaa. Kuka tahansa voi tilata sieltä sellaisen persoonallisen talismanin.

Keisarillinen amuletti onnea ja rahaa varten

keisarillinen amuletti onnea ja vaurautta varten

Tämän talismanin ympärillä on legendoja, joista yksi on nuoren Pietari I: n erikoiskolikon vastaanottaminen Kolminaisuus-Sergius Lavran munkeilta. Tämän kolikon päällä kolme diakonia luki rukouksia koko yön ja ojensi sen sitten Pietarille sanoen, että nyt menestys kaikissa asioissa odottaa häntä, onnesta ja rikkaudesta tulee hänen kumppaneitaan kaikessa.

Itse asiassa kaikki nuorella prinssillä tuolloin olleet ongelmat ratkaistiin, ja Pietari I: stä tuli myöhemmin suuri keisari. Siitä lähtien monet keisarit ovat käyttäneet omaa kolikko-amulettiaan.

Nyt ammattitaikurit harjoittavat sellaisen talismanin valmistusta, sen voi tilata Internetin kautta. Hänelle luetaan rukouksia yhdestä henkilöstä, joten omistajaa pitäisi olla vain yksi. Voit tehdä keisarillisen amuletin itse, mutta tämä vaatii vakavaa asennetta ja vahvaa uskoa.

Horden amuletti

Horden amuletti

Toinen amuletti, jonka omistaja ei koe aineellisia tarpeita, on Horde-amuletti. Tähän päivään mennessä hänestä on säilynyt riittävä määrä tietoa. Muinaisina aikoina se oli kultaisen lauman kolikko, joka oli sidottu ristiin narulla.

Nyt tällaisen talismanin voi tilata asiantuntevilta ihmisiltä tai voit tehdä sen itse.

Muslimien amuletti rahasta ja onnesta

muslimien amuletti rahalle ja onnelle

Muslimit käyttävät myös erilaisia maagisia amuletteja, jotka auttavat heitä saavuttamaan taloudellisen itsenäisyyden. Suosituimpana amulettina pidetään paperia, jolle on kirjoitettu sanat ruqin rikkaudesta. Tällainen amuletti on piilotettu nahkalaukkuun ja sitä kuljetetaan huolellisesti. Sen menettäminen olisi huono merkki.

Punainen lanka

punainen lanka amuletti

Punaista lanka-amulettia pidetään vahvimpana amuletina onnea, rahaa ja suojaa varten. Lanka tulee valita luonnonmateriaaleista. Sopivin vaihtoehto on villa.

Hyvin usein ihmiset pyrkivät hankkimaan sen pyhässä Israelissa. Lähimmän sukulaishenkilön tulee sitoa lanka käteen. Sido lanka seitsemään solmuun. Rahan lisäämiseksi langalle laitetaan kolikko.

Miksi kotitekoinen amuletti on parempi kuin kaupasta ostettu?

Rikkautta ja hyvinvointia etsivät ihmiset ihmettelevät usein, missä myydään onnen ja rahan amuletteja. Voit ostaa niitä esoteeris-maagisen profiilin erikoisliikkeistä. Voit myös tehdä yksilöllisen tilauksen taikurille tai meedioille, koska he osaavat hyvin puhua amulettia rahasta ja onnesta.

Viime aikoina yleisin tapa ostaa amuletti onnea, houkutella rahaa ja parantaa terveyttä on Internet. Mutta tällainen maaginen esine on helppo tehdä itse. Uskotaan, että käsintehty amuletti on paljon tehokkaampi, koska sitä luodessaan ajatuksesi keskittyvät tiettyyn tavoitteeseen.

Lisäksi on mahdollista valita mikä tahansa vaihtoehto haluamasi amuletin valmistamiseksi.

Kuinka tehdä amuletti onnea ja rahaa varten omin käsin?

kuinka tehdä amuletti onnea ja rahaa varten omin käsin

Jotta voit tehdä amuletin onnea ja rahaa varten omilla käsilläsi, tarvitset joitain materiaaleja (jokaiselle menetelmälle erikseen), ja mikä tärkeintä, positiivista asennetta, uskoa talismanin tehokkuuteen ja ajatuksen voimaan.

maaginen kolikko

Maaginen kolikko on yleisin amuletti rahan houkuttelemiseen. Täysikuun aikana sinun on otettava mikä tahansa kolikko, laitettava se vesilautaselle, laitettava se ikkunaan, kuun säteiden alle. He lataavat amuletin kuun energialla. Sinun tulee aina pitää tämä kolikko mukanasi, mieluiten lompakossasi.

Vaha amuletti

Tällaisen amuletin valmistamiseksi sinun on ostettava kynttilä. Kasvavassa kuussa keskiyöllä laita se lasiin ja sytytä sitten tuleen. Henkisesti kynttilän liekki välittää toiveesi, voit kuiskata hiljaa. Wax säilyttää kaikki ilmoittamasi tiedot. Kun kynttilä palaa, vaha kovettuu, se on asetettava erityiseen pussiin ja pidettävä aina mukanasi näyttämättä sitä kenellekään.

Lankailta

Tämä on yksi erittäin vahvoista amuletteista, jotka houkuttelevat onnea ja rahaa. Sinun on ostettava erivärisiä lankoja, punottava niistä punos. Kun kudotaan, lausu rahatoiveesi. Yhdistä sitten punos rannekoruksi, laita se vasempaan jalkaan. Toiveen täyttymisen jälkeen poista rannekoru ja polta se sanomalla kiitollisuuden sanat.

Rahasäkki

Tämä talisman on luotu perheen vaurautta varten, joten jos perhettä ei ole, jos talossa asuu vieraita, se ei toimi.

Ompele pussi mistä tahansa kankaasta itse. Eriarvoiset kolikot kerätään, pestään puhtaassa vedessä ja asetetaan sitten pöydälle. Kolikot ovat onnellisia, ne laitetaan pussiin, kun ne pitää puhua: "Kopeikka kopeikaksi, nikkeli nikkeliksi, viisikymmentä dollaria viiteenkymmeneen dollariin, rupla ruplaan, kultapala kultapalaksi, kaikki hoviin. "

rahapallo

Kolikko tai seteli on käärittävä vihreällä villalangalla palloksi. Ajattele rahaa kiemurteleessasi. Sijoita etuoven yläpuolelle talon sisäpuolelle, mutta niin, että se on piilossa uteliailta katseilta.

pienet asiat

Joskus kohtaamme elämässä pieniä asioita, jotka välittömästi herättävät huomiomme. Se voi olla mitä tahansa: kiviä, kuoria, hahmoja, koruja. Tällainen pieni asia edistää menestystäsi.

Raha puu

Ennen kotikukan istuttamista sinun on haudattava kolikot maaruukuun. Kun hoidat kukkaa, sinun on ajateltava, että sijoitat tulevaisuuden vaurauteen. Ulkopuolisilta kasvia ei voida piilottaa, toisin kuin muut amuletit.

Hevosenkenkä oven yli

Hevosenkenkä - slaavilainen amuletti rahalle ja onnea varten. Sinun on kiinnitettävä hevosenkenkä jalat ylöspäin talon sisäpuolelta oven yläpuolelle ja mietittävä tulevaa hyvinvointia.

Amuletit-kivet onnea ja rahaa horoskooppimerkeille

amuletteja horoskooppimerkeille

Suosittu tapa houkutella onnea on käyttää horoskooppiasi vastaavaa kiveä. Voit ostaa koruja tällaisella kivellä tai voit ostaa erillisen kiven. Pääehto on, että sen on oltava omistajan mieleen, muuten siitä ei ole hyötyä.

  1. Oinaalle huipulla olemisen ystäville sopivat timantti, safiiri, ametisti, rubiini.
  2. Smaragdista, jadeiitistä, akhaatista tehdyt amuletit tuovat onnea ja rahaa uskolliselle ja vakaalle Härkälle.
  3. Utelias Gemini on parempi käyttää topaasia, aleksandriittia, granaattia, akaattia, berylliä.
  4. Rahan ja onnen amuletti intuitiiviselle Syöpälle on smaragdi, helmi, kissansilmä.
  5. Ainutlaatuiset lionit saavat onnea rubiinin, meripihkan ja krysoliitin ansiosta.
  6. Oikeat ja rationaaliset Neitsyet rikastuvat jaden, jaspiksen, kyaniitin ja krysoliitin avulla.
  7. Vaaka, joka ihailee kaikkea ympärillä, auttaa houkuttelemaan onnea timantilla, akvamariinilla, opaalilla, lapis lazulilla.
  8. Itsevarma Scorpions, onnen takaa musta opaali, kissansilmä, granaatti, akvamariini.
  9. Arvovaltaiset jousimiehet eivät voi tehdä ilman lapis lazulia, turkoosia ja krysoliittia.
  10. Malakiitti, rubiini, onyksi auttavat kaurisia.
  11. Luovat vesimiehet saavat hyvinvointia safiirin, ametistin, zirkonin ansiosta.
  12. No, luovat Kalat tarvitsevat kuukiven, helmiä houkutellakseen rahaa.

Kuinka puhua asia, esine, avaimenperä tai talisman onnea varten

kuinka sanoa jotain onnea varten

Jos sinua jatkuvasti ahdistaa useita epäonnistumisia, tämä on vakava syy miettiä, kuinka kaikkea muuttaa. On kaksi ulospääsyä: käänny näkijän puoleen, jolla on maagisia taitoja, tai tutustu perusriitteihin, jotka voit suorittaa itse, ja niiden tehokkuus tulee havaittavaksi melkein välittömästi.

On tärkeää muistaa, että lopputulos ei riipu vain salaliitolle puhutuista sanoista tai valitusta aiheesta, vaan myös siitä, että rituaalin suorittava henkilö noudattaa tiettyjä sääntöjä.

Mitä jokaisen tulee tietää, joka haluaa puhua rakkaudesta, onnesta ja onnesta:

elefantin maskotti
  • Jopa valkoinen magia voi olla vaarallista, joten ennen kuin turvaudut sen apuun, sinun on mietittävä sen seurauksia. ;
  • Jos et voi oppia rukouksen sanoja, voit kirjoittaa ne paperille, mutta luettuasi sen, polta se välittömästi kirkon kynttilän liekillä;
  • Seremonian aikana sen suorittavan henkilön on oltava huoneessa. Melu, vitsit, nauru ja vieraiden läsnäolo eivät ole sallittuja;
  • Ei ole suositeltavaa suorittaa rituaaleja raskauden aikana: tämä on täynnä ongelmia lapsen tai synnytyksen kanssa, ja tulevaisuudessa lapsesi voi joutua epäonnistumaan;
  • amuletti pahalta silmältä
  • Jos jostain syystä ei ole mahdollista lukea salaliittoa itse (esimerkiksi pelon vuoksi), voit kääntyä toisen henkilön puoleen saadaksesi apua, mutta silloin sinun tulee ehdottomasti kiittää häntä, jotta salaliitto toimii oikeaan suuntaan;
  • On suositeltavaa välttää alkoholia ja epäterveellistä ruokaa 3 päivää ennen toimenpidettä. Ruokavalion tulisi sisältää vain terveellisiä ruokia: niissä on positiivista energiaa;
  • Muutama päivä ennen seremoniaa, sinun tulee yrittää välttää kiistoja ja skandaaleja: ne vaikuttavat negatiivisesti energiakenttään;
  • Et voi kertoa kenellekään aikomuksestasi suorittaa rituaali etkä sen suorittamisen jälkeen. Kaiken on pysyttävä salassa, muuten salaliitto ei toimi.

Ottaen huomioon yllä olevat yksityiskohdat seremonian suorittamisessa, voit tehdä siitä ehdottoman turvallisen ja tehokkaan, ja sitten se todella houkuttelee onnea ja onnea.

Kuinka sanoa onnea?

Jotta voit aina olla onnekas kaikissa asioissa, sinun on löydettävä suosikkiasiasi ja luettava tällainen rukous 12 kertaa hyvinvoinnin houkuttelemiseksi, mikä vaikuttaa varmasti kaikkiin elämän alueisiin.

"Kuin orava pukeutui turkkiin, ei riisunut sitä, niin tekisitkö sinäkin (nimeä asia) Olin onnekas, toin onnen. Olkoon niin! "

Seremonialle on toinenkin vaihtoehto, jota varten tarvitset yksinkertaisen pin:

  • Odotamme kuun saavuttavan uuden kuun vaiheen;
  • Keskiyöllä otamme pinssin ja luemme sen yli:

"Kuu syntyy uudelleen, sen voima herää ja menee suoraan luokseni. Onneani ei repeydy tästä neulasta, aivan kuten kuu ei koskaan eroa taivaasta. Minulla on hyvä onni seurata minua! Amen! "

On suositeltavaa tehdä tällainen rituaali joka kerta täysikuussa, ja sitten onni ei varmasti koskaan lähde.

Salaliitot rikkaudesta ja onnesta

Vaikea taloudellinen tilanne voidaan helposti korjata 5 kopeekan kolikolla, jos puhut sen seuraavasti:

Laitoimme rahat vasempaan kämmenelle ja luimme erityisesti sitä varten suunnitellun salaliiton:

"Rahasta rahaksi, lompakosta lompakkoon. Niin kuin aurinko kultaa valosta, niin minun penni loisti, toi rahaa, antoi iloa. Kuten sanottu, niin tehty. Olkaa sanani vahvoja ja tekoni lujia. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. "

Kannamme kolikkoa mukanamme vuoden, jonka jälkeen toistamme seremonia uudelleen.

On suositeltavaa olla antamatta rahaa kenellekään ja laittaa se rituaalin jälkeen lompakkoon erillisessä taskussa.

Mielipiteitä onnen ja rahan amuletteista

Amuletteja, jotka houkuttelevat rahaa ja onnea, on erilaisia arvosteluja. Niiden etujen joukossa ihmiset huomaavat todellisen parannuksen aineellisissa asioissa sen jälkeen, kun he ovat tehneet amuletin omin käsin.

Monet ihmiset pitävät ostetuista amuletteista. Haittoja ovat epäilemättä laajat petokset Internetin kautta tilattaessa. Kyllä, ja velhot-pettäjät eivät ole harvinaisia. Haittoja ovat myös ostetun tai tilatun talismanin kalliit kustannukset.

Jos pelkäät huijareita, tee tällainen amuletti omilla käsilläsi, samalla kun uskot, älä epäile sen etuja, niin onni ei mene ohi. Mutta sinun ei pitäisi siirtää kaikkea vastuuta amuletille, sinun on yritettävä muuttaa asemaasi itse. Ja talisman auttaa sinua tässä.